ورق فولادی در بوشهر
ورق فولادی، یا ورق آهنی فلزی است که سطح آن مسطح تر از آهن، فولاد و یا هر فلز دیگری است و از شمش فولادی و یا بیلت تولید می شود. ورق فولادی یکی از مهمترین و پرکاربردترین فرآورده های شمش فولاد می باشد. ورق فولادی بر اساس روش تولید و یا مواد خام اولیه نام گذاری می شوند.
استانداردهای ورق فولادی، براساس استاندارد سه کشور می باشد.
استاندارد DIN آلمان که رایج ترین استاندارد موجود در بازار ایران است.
استاندارد ASTM آمریکا
استاندارد GOST روسیه
اگر بخواهیم بدانیم یکی از اصلیترین دلایل تنوع قیمت ورق آهنی چیست، میتوان به انواع ورق فولادی با استانداردهای مختلف اشاره کنیم. ورق های فولادی با توجه به درصد کربن موجود در آلیاژ آنها (حدود ۰٫۰۲۵ تا ۰٫۰۳ درصد کربن)، فرآیند تولید و آلیاژ های فلز، خواص مختلفی به خود گرفته و در نهایت کاربرد و نامگذاری آنها نیز تحت تاثیر عوامل مذکور، متغیر خواهد بود.
ورق فولادی به عنوان یک محصول پر کاربرد در بین مصالح تولیدی فولاد شناخته شده است. از آن برای ساخت سقفهای شیروانی، ساخت لوازم و تجهیزات فلزی، در کف سازی، ماشین سازی، کشتی سازی، ساخت آبرو و کانال کولرها و کاربریهای متفاوت استفاده میشود.
یکی از مزایای ورقهای فولادی، جمع کردن آنها بهصورت کلاف است و همین موضوع باعث میشود که میزان زیادی از آن در حجم کمی قرار گیرد.
قیمت ورق فولادی در بوشهر
لوله مانیسمان در بوشهر
معرفی لوله مانیسمان و انواع کاربرد
لوله ها تجهیزاتی هستند که برای انتقال سیالات، ساخت مخازن تحت فشار، صنایع نظامی و کاربردهای وسیع دیگری مورد استفاده قرار می گیرند. در زبان لاتین لوله ها را عموما با دو لغت پایپ و تیوب معرفی می کنند. از نظر ظاهری هر دو لغت به معنی لوله هستند ولی از نظر کاربرد و محل استفاده متفاوت هستند. پایپ به لوله هایی اطلاق می شود که وظیفه انتقال سیال از نقطه ای به نقطه دیگر و در فواصل نسبتا دور را بر عهده دارند. اما تیوب به لوله هایی اطلاق می شود که وظیفه گردش سیال در داخل یک سیستم یا ماشین را بر عهده دارند. لوله ها از جنبه های گوناگونی از جمله جنس، کاربرد و فرآیند ساخت دسته بندی می شوند.
از نظر جنس به دو دسته کلی لوله های فلزی و غیر فلزی تقسیم می شوند. از جمله لوله های فلزی پر کاربرد می توان به لوله های فولادی، چدنی، مسی، آلومینیومی، لوله مانیسمان و سربی و از جمله لوله های غیر فلزی پرکاربرد می توان به لوله های پلیمری، شیشه ای، بتنی و سفالی اشاره کرد. جدول زیر کاربرد انواع لوله ها را به تفکیک جنس نمایش می دهد. فرآیند ساخت لوله ها با توجه به جنس آن ها متفاوت است. به عنوان مثال لوله های پلیمری معمولا به روش اکستروژن پلیمری و تزریق پلاستیک، لوله های سفالی بتنی به روش قالب گیری، لوله های شیشه ای به روش قالب گیری شیشه مذاب و لوله های فلزی غالبا به روش اکستروژن تولید می شوند.
قیمت لوله مانیسمان در بوشهر
نبشی و ناودانی در بوشهر
نبشی چیست؟
نبشیها قطعات فولادی هستند که برای اتصال مقاطع ساختاری در زاویه مناسب استفاده میشوند. آنها کمک میکنند مقاطع فولادی تا گوشهها و کنارهها ادامه یابند تا بتنریزی بدون در نظر گرفتن شکل ساختار، ادامه داشته باشد. نبشیها شکلی شبیه به L دارند و در زاویه 90 درجه تا شدهاند.
کاربردهای نبشی
کاربرد نبشی در ساخت چارچوبهای در و پنجره، اتصال تیرآهن به بیم در ساختمان، ساخت ستون، خرپا و قفسههای آهنی و در تولید خطوط لوله در نیروگاهها و صنایع و … است.
ناودانی چیست؟
ناودانی از جمله پروفیلهای ساختمانی با مقطع باز است که شکلی شبیه به حرف U دارد و بیشتر برای تهیه چارچوبها در ساختوساز مورد استفاده قرار میگیرد. انواع ناودانی بر اساس ظاهر، جنس و نحوه ساخت در دسته های متفاوتی تقسیم میشوند. این پروفیل ساختمانی و صنعتی به شکل C نیز کاربرد دارد. به همین دلیل دو استاندارد UPE و UPN برای آن تعریف شدهاند.
قیمت نبشی و ناودانی در بوشهر
قوطی و پروفیل در بوشهر
پروفیل چیست؟
پروفیل در واقع مقاطع فلزی می باشند که در صنایع مختلفی که اشاره شد کاربرد دارند. این مقاطع فولادی دارای مقطعی یکنواخت و تو خالی هستند.
با توجه به تعریف پروفیل، این فراوردههای فولادی به طور کلی به دو دسته پروفیل باز و بسته تقسیم میشوند. پروفیل باز شامل تیر آهن، نبشی، ناودانی و میلگرد بوده و پروفیل بسته شامل لوله و پروفیل Pvc میباشد. همچنین پروفیل از منظر دیگر دارای دو دسته پروفیل سبک و سنگین است.
در معنی پروفیل یا پروفیل قوطی به انگلیسی Steel Profile به صورت لغت اینگونه مطرح شده که پروفیلها ورقههای بلند فلزی هستند. جنس این ورقهها معمولا از فولاد، آهن یا ترکیبی از انواع فلزات با استحکام بالا است. خوشبختانه مواد اولیه ساخت پروفیل که همان فلزات آهن، فولاد و یا موارد دیگر است در ایران موجود است. این ورقههای بزرگ وسیلهی غلتکهایی صاف و صیقلی شده و آمادهی برش میشوند. ورقههای بزرگ به وسیلهی دستگاه گیوتن به اندازههای دلخواه برش میخورند. سپس از این ورقهها به منظور برش و جوش دو سر آنها ( برای پروفیلهای بسته) وارد دستگاه دیگری میشوند. به طور کلی پروفیلها به دو دسته سنگین و سبک تقسیم بندی میشوند که از نوع سنگین آنها در ساختمان سازی و صنعت و از نوع سبک آنها در تزئینات منزل و صنایع هوایی استفاده میشود. ضخامت پروفیلهای سنگین بیش از 1.5 میلی متر و پروفیلهای سبک کمتر از 1.5 میلیمتر است. یکی از پرکاربردترین پروفیلهای سنگین؛ پروفیلهای ساختمانی هستند که برای ساخت درب، پنجره، ناودانها و سقف سوله مورد استفاده قرار میگیرند. این پروفیلها در ساخت ناودانها، درب و پنجره، تیرآهن، میلگرد، هاش، چهار پهلو، سقف سوله و پارکینگها، انبارها و لولهها کاربرد گسترده دارند.
پروفیل چیست
قوطی پروفیل چیست؟
قوطی را میتوان در دسته پروفیلهای بسته قرار داد. در معرفی تفاوت قوطی و پروفیل باید به این نکته اشاره کرد که قوطیها نوع خاصی از پروفیل هستند که به دلیل تو خالی و سبک بودن آن میتوان از آن در صنایع ساختمانی و خودرو سازی استفاده کرد. جالب است بدانید که این قطعه خیلی راحت به قطعات دیگر جوش میخورد. درون قوطیها معمولا به شکل مربع یا مستطیل است و قابلیت انعطاف بالایی دارد. ضخامت قوطی رابطهی مستقیمی با قیمت آن دارد.